Itä-Uudellamaalla Tuunaajien ja kohdeyritysten haku on käynnissä. Alueella hanketta koordinoi Posintra Oy. Kohderyhmänä ovat luovan alan yritykset, jotka hankkeen aikana oppivat uutta ja jakavat osaamista samalla kehittäen kohdeyritysten palveluita. Hankkeen myötä luovan alan yritykset kehittävät omaehtoista kehittämistyöskentelytapaa, joka perustuu Tuunaa Tuottoa -pilottihankkeen toimintamalliin sekä hankkeen myötä syntyvien toimijaverkostojen voimaan.

 
Työpajat & TuuniCafet
Porvoossa järjestetään keväällä 2016 kaksi koko hankkeen yhteistä työpajaa ja syksyllä 2016 toiset kaksi työpajaa. Viimeinen työpaja on helmikuussa 2017. Huhtikuussa (6.4.) pureudutaan palvelukonseptien tuottaistamiseen ja brändäykseen. Alueen Tuunaajat kokoontuvat säännöllisesti TuuniCafessa, jossa hiotaan ideoita, sparrataan ja kehitetään uutta. 

Janne Ekman
Posintra Oy
Posintrassa olen viihtynyt jo kahdeksan vuotta, erilaisten EU-hankkeiden parissa. Sitä ennen toimin kymmenen vuotta freelancerinä AV-alalla eri TV- ja elokuvatuotantoyhtiöissä. Olen koulutukseltani medianomi (kuvaaja) ja kulttuurituottaja AMK. Lisäksi minulla on kaupallisen alan perustutkinto. Tähän hankkeeseen tuon erityisesti digitaalisen markkinoinnin osaamiseni.
p. 0405196991
janne.ekman@posintra.fi