Keski-Suomessa hanketta koordinoi Humanistinen ammattikorkeakoulu Jyväskylässä. Tuunaajien haku on vielä käynnissä, ilmoittaudu mukaan! Keski-Suomessa tuunataan mielenkiintoisia yrityksiä:

CrossFit Areena Jyväskylä
Yrittäjä Markus Rostin tavoitteena on rakentaa yrityksensä rinnalle sisältömarkkinointiin ja CrossFit Areena Jyväskylän brändin rakentamiseen liittyvä tiimi, joka toimisi tulevaisuudessa merkittävänä osana CrossFit Areena Jyväskylän toimintaa.

Tiimin tavoitteena on ryhtyä tuottamaan sisältörikasta ja raikasta videomateriaalia CrossFitin harrastamisesta, harrastajista, alan ilmiöistä ja CrossFit Areena Jyväskylän toiminnasta lajin ilosanoman puolestapuhujana! Videosisältöä jaetaan monipuolisesti erilaisiin sosiaalisen median kanaviin ja niiden tuotannossa tulisi huomioida hyvin laadittu dramaturginen rakenne, muotoilu sekä ilme. Tähän tiimiin haetaan Tuunaajia, ilmoittaudu mukaan jos tunnistat itsesi:

 • videokuvaaja/videotuottaja
 • someosaaja
 • käsikirjoittaja/dramaturgi
 • tuottaja/palvelumuotoilija

Unzyme kokoaa Tuunaajien tiimiä!
Biomekaanista pop-musiikkia, jossa rock-biisien melodiat, tarttuvuus ja energia fuusioituvat synteettiseen, syvään ja täyteläiseen ääniseokseen. Unzymen räjähtävä liveshow on tarttuvien pop-laulujen ja äärimmilleen viritetyn liveteknologian kiehtova yhdistelmä. Esiintymistä tuetaan voimakkailla visuaalisilla tehosteilla, joita ohjataan edistyneillä itse rakennetuilla järjestelmillä. Muun muassa Pet Shop Boys, Prodigy, CMX, Apulanta ja Kent ovat innoittaneet Unzymen musiikkia.

Tule mukaan Tuunaajaksi tiimiin: 

 • videokuvaaja/videotuottaja
 • mediaosaaja (media-alan kontaktit, some, tiedotus)
 • tuottaja (kaupalliset ratkaisut)

Rakennettavan tiimin tavoitteena on luoda erilaisia osaamisia yhdistämällä esittäville artisteille, yhtyeille ja musiikkialantoimijoille suunnattu mediatuotannon palvelu, jonka avulla mahdollistetaan artistien parempi, kohdennettu ja interaktiivinen näkyvyys eri medioissa. Erityisesti kiinnitetään huomiota kaupalliseen vaikuttavuuteen. Toimintaa pilotoidaan ja testataan ensimmäisessä vaiheessa osana Unzymen toimintaa, bändin tarinan vahvistamisessa ja kiinnostavuuden kasvattamisessa. Potentiaalisia asiakkaita palvelulle on jo nyt olemassa.

Vinkee tarvitsee Tuunaajien apua! 
Jyväskyläläinen Vinkee on tuonut markkinoille  markkinoille innovatiiviset ja erityisesti hauskat lasten heijastinliivit. Yrityksen tehtävä on tuoda lapsille ja aikuisille lisää iloa elämään, virikkeitä leikkiin ja ulkona viihtymiseen. Vinkeen seikkailu on ollut huikea ja ensimmäiset askeleet kansainvälistymiseen on jo otettu. 

Nyt rakennetaan moniosaajatiimiä, jonka tavoitteena on luoda erilaisia osaamisia yhdistämällä ”käsityöalan” yrittäjille suunnattava markkinointi- ja mediapalvelu. Palvelun tavoitteena on helpottaa alan yrittäjien tuotteiden markkinoille menoa sekä vahvistaa niiden näkyvyyttä ja saatavuutta verkossa. Moniosaajatiimin toimintaa pilotoidaan ja testataan Vinkeen toiminnassa ja tuotteiden verkkomarkkinoinnissa. Tule mukaan, Vinkeen Tuunaajatiimiin haetaan:

 • animaattoria
 • kaupallista tuottaja (palvelumuotoilu ja myynti)
 • videokuvaajaa
 • digitaalisen markkinoinnin osaajaa

Tule mukaan Keski-Suomen Tuunaajien joukkoon!

Saat käyttöösi hankkeen asiantuntijoiden tuen. Voit toimia jo nyt yrittäjänä, freelancerina tai sinulla on muutoin ko. osaamista ja haluat lähteä toimimaan osana tiimiä. Ota yhteyttä Jouniin!

Team Leader
Jouni Kärkkäinen
HUMAK
Olen toiminut luovien alojen liiketoimintalähtöisissä kehittämis -ja asiantuntijatehtävissä sekä valmentajana alalla useiden vuosien ajan. Kiinnostuksen kohteena onkin käyttää tätä osaamista toimijoiden liiketoimintamallien yhteiseen kehittelyyn ja ratkaisujen edistämiseen siinä, miten näitä malleja viedään toteutukseen.
p. 0400 349 297
jouni.karkkainen@humak.fi 

Projektipäällikkö 
Niila Tamminen
HUMAK

Olen ollut mukana tuottamassa liiketoimintaa luoville aloille ja huomannut kuinka tekemisen perusta on meillä kunnossa. Nyt haluan auttaa tuomaan hankkeen asiakkaille yhteistoimintaa ja sitä kautta parempia tuloksia.
p. 0400 349 255
niila.tamminen@humak.fi